Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

B2b telemarketing

Direct Minds is uw specialist in b2b telemarketing. Door ons in te schakelen voor telemarketing in Nederland vergroot u uw klantenbestand en uiteindelijk ook uw omzet. Hierbij gaan wij op proactieve wijze te werk. Ontdek daarom gerust wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie gewenst?

B2b telemarketing via diverse outbound activiteiten

Direct Minds uit Zoetermeer beschikt over een klein gespecialiseerd team van hooggekwalificeerde mensen die beschikken over jarenlange ervaring in b2b telemarketing. Commerciële mensen die gewend zijn om vanuit een proactieve houding markten van opdrachtgevers te betreden en daarin ook succesvol zijn! Onze outbound activiteiten voor telemarketing voor uw bedrijf in Nederland zijn onder te verdelen in: follow up direct marketing activiteiten (appointment setting en lead generation/qualification) telesales (cross-, up- en deep selling) marktonderzoek seminar- en event follow up.

Telemarketing in Nederland volgens slimme software

We werken met slimme software waarmee we uw volledige klantenservice overnemen. Dankzij die slimme software bent u in de gelegenheid om alle voortgang en de actuele status van uw b2b telemarketing te bekijken. Onze campagnes voor telemarketing in Nederland worden met intelligente software gebouwd. Hierdoor kunnen we verschillende kanalen zoals email, sms, telefonie en online combineren. Zo bellen we altijd op het juiste moment!

Informeer naar onze diensten

Is b2b telemarketing precies wat u zoekt voor uw onderneming in Nederland? Schakel ons dan direct in en ontdek hoe wij u ontzorgen. Wanneer u contact met ons opneemt vertellen we u alles over onze diensten en het maatwerk dat we u bieden. U bereikt ons telefonisch via 079-8200202 of per e-mail via info@directminds.nl.

Meer informatie gewenst?

TOP