Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Telesales

Direct Minds, gevestigd in Zoetermeer, is uw specialist in telesales. Wilt u meer omzet genereren door meer directe verkoop via telesales? Dan zet u natuurlijk onze expertise in. Bent u benieuwd naar ons maatwerk of wilt u meer informatie over wat we verder voor u kunnen betekenen? Ga dan gerust met ons in gesprek en ontdek samen met ons de mogelijkheden.

Meer informatie gewenst?

Een keuze voor onze telesales is een keuze voor meer directe verkoop

Anders dan bij telemarketing draait het bij telesales om directe verkoop. Direct Minds helpt u hier graag bij als telemarketingspecialist. Wilt u meer leads omzetten naar klanten, moeilijke leads sneller omzetten in verkopen en geld besparen door telefonische verkoop uit te besteden? Dan kiest u voor de kwaliteiten die wij en ons team in huis hebben. Wij hebben de beschikking over een database voor b2b-lead-generation-marketing met daarin de gegevens van alle bedrijven in Nederland en de bijbehorende contactpersonen. Zo gaan we snel en efficiënt te werk als we telesales voor u verzorgen en profiteert u van meer directe verkoop.

Vraag gerust om advies voor uw bedrijf

Onze experts staan graag voor u klaar met de juiste service op maat als het gaat om directe verkoop aan bedrijven via telesales. Bent u benieuwd naar wat wij op het gebied van telesales voor u kunnen betekenen? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden en vraag indien gewenst om advies. Voor meer informatie of eventuele vragen over onze diensten op het gebied van sales en telemarketing neemt u contact met ons op via 079-8200202 of door een e-mail te sturen naar info@directminds.nl.

Meer informatie gewenst?

TOP