Focus op salestalent en werkplezier

‘Je werk bij The Direct Minds is werk met impact'

Aan de slag voor ondernemend Nederland

Bij The Direct Minds ken je elkaar en spring je voor elkaar in de bres. Je werk heeft betekenis en impact. Binnen je team ben je een verlengstuk van ondernemend Nederland. Vanuit jouw talent en specialisme zet je kansen om in waardevolle transacties. In zowel de zakelijke als particuliere sfeer draag je aan waardevolle klantervaringen.

Goede beloning, veel waardering

Daar word je goed voor beloond. Met een passend salaris, een aantrekkelijke bonusregeling, een prima reiskostenvergoeding en veel waardering. We bieden je een fijne, moderne werkomgeving en een open, informele bedrijfscultuur. Je krijgt de training en opleiding die je nodig hebt om in jouw specialisme uit te blinken. En je kunt in onze organisatie unieke internationale ervaringen opdoen.

Loopbaan in commercie

Flexibele werktijden, maximale support, collegialiteit, sfeer. Samen gaan we de mooiste commerciële uitdagingen aan. Je doet onvergetelijke kennis en ervaring op voor je loopbaan. Bekijk onze vacatures en solliciteer. Zit jouw vacature er nu niet bij? Laat via een open sollicitatie weten waarom je wilt werken in de leukste salesomgeving van Europa.

TOP