Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

B2b-lead-generation-telemarketing

Direct Minds is uw specialist in b2b-lead-generation-telemarketing en b2b-sales. Door ons in te schakelen op het gebied van b2b-sales en b2b-lead-generation-telemarketing, plukt u daar nu en in de toekomst de vruchten van. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het laten overnemen van uw b2b-callcenter. Ontdek daarom wat we specifiek voor u kunnen betekenen op het gebied van business-to-business-lead-generation, online-lead-generation en b2b-telemarketing en leer hoe u kansen grijpt!

Meer informatie gewenst?

B2b-lead-generation-telemarketing in handen van ervaren experts

Direct Minds uit Zoetermeer beschikt over een klein gespecialiseerd team van gekwalificeerde mensen die beschikken over jarenlange ervaring in b2b-telemarketing en business-to-business-lead-generation. Met ons team benaderen we tijdens onze b2b-belcampagne andere bedrijven die mogelijk uw klant kunnen en willen worden. Vervolgens worden de leads, die we hebben gegenereerd aan de hand van online-lead-generation, opgevolgd met als doel een toevoeging van nieuwe klanten aan uw klantenbestand. Onze outbound activiteiten bij business-to-business-lead-generation worden onderverdeeld in: follow-up-direct-marketing-activiteiten (appointment-setting en lead-generation/-qualification), b2b-sales (cross-, up- & deep-selling), marktonderzoek seminar- en event-follow-up.

U heeft altijd helder inzicht

We werken als telemarketingspecialist bij b2b-lead-generation-telemarketing met slimme software, waardoor het voor u mogelijk is om op ieder moment de voortgang en resultaten online te bekijken van de b2b-sales. Zo heeft u gedurende het hele project van de b2b-telemarketing altijd inzicht in de status van onze werkzaamheden op het gebied van business-to-business-lead-generation. Uiteraard geven we u ook uitgebreid advies, wanneer u hier interesse in heeft of bijvoorbeeld uw b2b-callcenter wilt laten overnemen met online-lead-generation.

Bel nu en maak gebruik van onze services op het gebied van online-lead-generation

Schakel ons in als u wilt profiteren van onze services op het gebied van b2b-lead-generation-telemarketing of interesse heeft in het laten overnemen van uw b2b-callcenter. Bent u benieuwd welke diensten we u naast business-to-business-lead-generation of het overnemen van uw b2b-callcenter nog meer bieden op het gebied van b2b-telemarketing? Informeer dan naar de mogelijkheden via 079-8200202 of via info@directminds.nl. We vertellen u graag wat wij zoal doen als u telemarketing uitbesteedt en hoe we u verzekeren van maatwerk op het gebied van online-lead-generation, b2b-sales, b2b-telemarketing of het overnemen van uw b2b-callcenter.

Meer informatie gewenst?

TOP