Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

De telemarketing van uw bedrijf uitbesteden

Wilt u uw telemarketing uitbesteden? Dan kiest u voor Direct Minds als uw specialist. Onze experts zorgen ervoor dat uw netwerk én omzet groeien. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van telefonische verkoop? We vertellen u graag meer over onze diensten voor telemarketing voor bedrijven.

Meer informatie gewenst?

Telemarketing uitbesteden aan ons leidt tot betere resultaten

Telemarketing uitbesteden is een zeer effectieve manier om b2b-leads van hoge kwaliteit te genereren voor bedrijven. Prospects worden hierbij concrete leads. Daarbij is het heel belangrijk dat de telemarketeer op professionele wijze te werk gaat. Het contact is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Denk hierbij aan de juiste intonatie, gesprekstechnieken en taalgebruik. Er zijn handige methodes om hogere resultaten te boeken met telefonische verkoop. Dat is een van de voordelen als u telemarketing gaat uitbesteden aan ons als telemarketingspecialist. Direct Minds werkt met een klein en gespecialiseerd team in Zoetermeer waarmee wij snel en efficiënt werken om telemarketing voor diverse bedrijven uit te voeren. We werken met slimme software, waardoor u als klant altijd online de voortgang van uw project bekijkt. Wilt u uw eigen personeel laten trainen voor telefonische verkoop? Bekijk dan onze telefoontrainingen. We hebben bijvoorbeeld een training gericht op telefonische acquisitie.

Bel ons op en ontdek de mogelijkheden voor telemarketing voor bedrijven

Op het gebied van telefonische verkoop zijn wij dé specialist die u zoekt. Bent u benieuwd voor welke diensten bedrijven naast het uitbesteden van telemarketing ook bij ons terechtkunnen? Neem telefonisch contact met ons op via 079-8200202 of stuur een e-mail naar info@directminds.nl. Onze ervaren, deskundige medewerkers staan u graag bij als het gaat om telefonische verkoop.

Meer informatie gewenst?

TOP