Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Telemarketing uitbesteden

Wilt u uw telemarketing uitbesteden, dan kiest u voor Direct Minds als uw specialist. Door onze slimme software neme we indien gewenst zelfs de gehele klantenservice van u over. Onze experts zorgen er verder voor dat uw netwerk én omzet groeien. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als u uw telemarketing wilt uitbesteden? We vertellen het u graag.

Meer informatie gewenst?

Telemarketing uitbesteden aan ons leidt tot betere resultaten

Telemarketing is een heel effectieve manier om b2b leads van hoge kwaliteit te genereren. Prospects worden hierbij concrete leads. Daarbij is het heel belangrijk dat de telemarketeer op professionele wijze te werk gaat, het contact is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Denk hierbij aan de juiste intonatie, gesprekstechnieken en taalgebruik. Er zijn handige methodes om hogere resultaten te boeken. Dat is een van de voordelen als u telemarketing gaat uitbesteden. Direct Minds werkt met een klein en gespecialiseerd team in Zoetermeer waarmee wij snel en efficiënt werken. We werken met slimme software waardoor u als klant altijd online de voortgang van uw project bekijkt.

Ontdek wat wij zoal voor u doen

Op het gebied van telemarketing zijn wij dé specialist die u zoekt. Bent u benieuwd voor welke diensten u naast telemarketing uitbesteden ook bij ons terechtkunt? Neem telefonisch contact met ons op via 079-8200202 of stuur een e-mail naar info@directminds.nl. Onze ervaren, deskundige medewerkers staan u vervolgens graag bij met raad en daad.

Meer informatie gewenst?

TOP