Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Afspraken van een accountmanager uitbesteden

Natuurlijk kiest u bij het maken van afspraken voor de accountmanager uitbesteden voor Direct Minds, gevestigd in Zoetermeer. Door diverse diensten die wij bieden, maken we snel en efficiënt afspraken. Zo nemen we een accountmanager veel werk uit handen. Ontdek daarom wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn en vertrouw op ons specialisme!

Meer informatie gewenst?

De afspraken van een accountmanager uitbesteden, biedt vele voordelen

Het maken van afspraken voor de accountmanager uitbesteden aan ons ervaren team heeft vele voordelen. In de eerste plaats heeft de accountmanager meer tijd voor andere taken, wat prijstechnisch gezien meer oplevert dan het zelf maken van afspraken. Verder hebben wij de kennis en kwaliteit in huis om zoveel mogelijk afspraken van hoge waarde binnen te halen. We beschikken als specialist in telemarketing bovendien over een uitgebreide database met alle bedrijven en bijbehorende contactpersonen in Nederland. Ook zetten we bezoekers op uw website graag om in concrete contactgegevens. Op deze manier plannen we snel veel goede afspraken voor uw accountmanager, waardoor u ziet dat uitbesteden loont.

Deel uw wensen met ons

Een accountmanager moet een zo vol mogelijke agenda hebben. Wij zorgen daarvoor. Wilt u het maken van afspraken voor een accountmanager aan ons uitbesteden? Schakel dan ons acquisitiebureau in. Heeft u verder nog vragen over onze diensten? Stel ze dan telefonisch via 079-8200202 of per e-mail via info@directminds.nl.

Meer informatie gewenst?

TOP