Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Uw agendavulling uitbesteden

Voor agendavulling uitbesteden is Direct Minds de partij waar u zonder twijfel voor kiest. Door diverse diensten die wij bieden, maken we snel en efficiënt commerciële afspraken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van maatwerk en wat we verder zoal voor u kunnen betekenen? Onze experts uit Zoetermeer vertellen u graag hoe we te werk gaan als u agendavulling aan ons gaat uitbesteden.

Meer informatie gewenst?

Agendavulling uitbesteden aan ervaren, hooggekwalificeerde specialisten

Agendavulling uitbesteden aan ons levert u tijd en afspraken van hoge waarde op. Een goed gevulde agenda is immers heel mooi, maar als bij voorbaat al duidelijk is dat het u weinig tot niets oplevert, is het alleen maar tijdverspilling. Direct Minds werkt met een team van hooggekwalificeerde specialisten die hun sporen op het gebied van het maken van afspraken hebben verdiend. We beschikken voor koude acquisitie over een uitgebreide database met alle bedrijven en bijbehorende contactpersonen in Nederland. Ook zetten we bezoekers op uw website desgewenst om in concrete contactgegevens. Op deze manier plannen we snel veel goede afspraken voor u als u telemarketing aan ons uitbesteedt.

Profiteer van maatwerk

Wilt u uw agendavulling uitbesteden aan een telemarketingexpert? Direct Minds staat graag voor u klaar. Bovendien stellen we te allen tijde uw wensen centraal. Heeft u interesse in de mogelijkheden op het gebied van maatwerk of heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 079-8200202 of e-mailen naar info@directminds.nl.

Meer informatie gewenst?

TOP