Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Acquisitiebureau

Direct Minds is uw gespecialiseerde acquisitiebureau. We zetten graag onze kennis in wanneer u de acquisitie uit handen geeft. Bent u benieuwd wat we ons acquisitiebureau in Zoetermeer voor u kan betekenen of wilt u meer informatie over onze andere diensten? Onze experts helpen u graag verder!

Meer informatie gewenst?

Als acquisitiebureau vergroten we uw potentiële klantenlijst aanzienlijk

Wij zijn een acquisitiebureau dat zowel warme als koude acquisitie voor u uitvoert indien gewenst. We nemen contact op met potentiële klanten om zo uw klantenbestand zoveel mogelijk uit te breiden en een stijging van de omzet te bewerkstelligen. We beschikken over een database met daarin alle bedrijven en hun contactpersonen in Nederland. Ook is Direct Minds in staat om bezoekers op uw website om te zetten in concrete contactgegevens. Zo vergroot u de lijst met mogelijke nieuwe klanten aanzienlijk. Wij gaan graag met de acquisitie aan de slag.

Vergroot uw netwerk dankzij ons

Heeft u interesse in de mogelijkheden om uw netwerk te vergroten en daardoor een omzetstijging te realiseren? Ontdek dan wat onze acquisitiebureau voor u kan betekenen. Bent u benieuwd voor welke diensten u nog meer bij ons terechtkunt? Informeer dan naar de mogelijkheden via 079-8200202 of stuur een e-mail naar info@directminds.nl. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Meer informatie gewenst?

TOP