Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Acquisitiebureau

Direct Minds is uw gespecialiseerde acquisitiebureau. We zetten graag onze kennis in wanneer u het plegen van acquisitie wilt uitbesteden. Bent u benieuwd wat we ons acquisitiebureau in Zoetermeer voor u kan betekenen of wilt u meer informatie over onze andere diensten? Onze experts helpen u graag verder!

Meer informatie gewenst?

Als acquisitiebureau vergroten we uw potentiële klantenlijst aanzienlijk

Acquisitie plegen is een vak apart wat specifieke vaardigheden vereist. Wij zijn een acquisitiebureau dat warme acquisitie voor u uitvoert indien gewenst. Ook ondersteunen we u graag bij koude acquisitie. Als u acquisitie aan ons gaat uitbesteden, nemen we contact op met potentiële klanten om zo uw klantenbestand zoveel mogelijk uit te breiden en een stijging van de omzet te bewerkstelligen. Wij zetten graag onze kennis en middelen op het gebied van zakelijke acquisitie voor u in. We beschikken bijvoorbeeld over een database met daarin alle bedrijven en hun contactpersonen in Nederland. Ook zijn we in staat om bezoekers op uw website om te zetten in concrete contactgegevens. Zo vergroot u de lijst met mogelijke nieuwe klanten aanzienlijk. Wij gaan als telemarketingspecialist graag voor u aan de slag als u het plegen van acquisitie wilt uitbesteden.

Vergroot uw netwerk dankzij ons

Heeft u interesse in het plegen van acquisitie om uw netwerk te vergroten en daardoor een omzetstijging te realiseren? Dan kunt u acquisitie uitbesteden aan ons acquisitiebureau. Bent u benieuwd voor welke diensten u nog meer bij ons terechtkunt? Informeer dan naar de mogelijkheden om telemarketing uit te besteden via 079-8200202 of stuur een e-mail naar info@directminds.nl.

Meer informatie gewenst?

TOP