Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Koude acquisitie b2b

Voor het uitbesteden van koude acquisitie b2b kiest u voor de kennis en kwaliteit van Direct Minds, gevestigd in Zoetermeer. Koude acquisitie uitbesteden zorgt ervoor dat u efficiënt gebruikmaakt van de kennis van een externe partij en u meer tijd overhoudt voor ondernemen. Wilt u aan ons uw telefonische acquisitie uitbesteden? Laat het ons weten en we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Meer informatie gewenst?

Koude acquisitie b2b besteedt u uit aan iemand die de juiste aanpak heeft

Bij acquisitie uitbesteden is het de vraag of het om koude acquisitie of warme acquisitie gaat. Koude acquisitie b2b draait om het benaderen van andere bedrijven die een nieuwe klant kunnen worden. Bij warme acquisitie heeft u al eerder contact met de klant gehad, wat bij koude acquisitie dus nog niet het geval is. Dat is dan ook direct een goede reden om acquisitie uit te besteden: het vraagt een speciale aanpak om potentiële klanten voor het eerst te benaderen.

Acquisitie uitbesteden aan onze experts

Telefonische acquisitie is een vak apart, zeker wanneer het koude acquisitie b2b betreft. U belt immers met de insteek klanten te werven. Niet iedere ondernemer zit er op te wachten. Door een verkeerde aanpak gooit u wellicht zelfs zomaar uw goede naam te grabbel. Gaat u telefonische acquisitie uitbesteden aan Direct Minds, dan kiest u voor een team specialisten dat bijzonder veel kennis en ervaring op het gebied van koude acquisitie heeft. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met weerstand wanneer iemand helemaal niet op uw telefoontje zit te wachten? En hoe zorgt u er juist voor dat u in korte tijd uw gesprekspartner ervan overtuigt om wél een afspraak met u te maken om de mogelijkheden van uw onderneming te bespreken? Door onze ervaring weten we precies hoe we de juiste snaar raken. Daarom kiest u voor ons als u uw – al dan niet telefonische – acquisitie wilt uitbesteden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Laat het ons weten als u uw koude acquisitie b2b wilt uitbesteden en wij staan graag voor u klaar. Onze professionals vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Bent u benieuwd voor welke diensten u naast telefonische acquisitie uitbesteden ook bij ons terechtkunt? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-8200202 of stuur een e-mail naar info@directminds.nl.

Meer informatie gewenst?

TOP