Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Uw koude acquisitie uitbesteden

Wanneer u koude acquisitie voor b2b wilt uitbesteden, kiest u voor de kennis en kwaliteit van Direct Minds, gevestigd in Zoetermeer. Koude acquisitie voor b2b uitbesteden zorgt ervoor dat u efficiënt gebruikmaakt van de kennis van een externe partij om nieuwe klanten te werven en u meer tijd overhoudt voor ondernemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Meer informatie gewenst?

Koude acquisitie uitbesteden aan iemand die de juiste aanpak heeft

Bij acquisitie voor b2b uitbesteden is het de vraag of het om koude acquisitie of warme acquisitie gaat. Koude acquisitie voor b2b draait om het benaderen van andere bedrijven om nieuwe klanten te werven. Koude acquisitie draait dus om het allereerste contact met (potentiële) klanten. Dat is dan ook direct een goede reden om acquisitie uit te besteden: het vraagt een speciale aanpak om klanten voor het eerst te benaderen. Als telemarketingspecialist hebben wij hier ruime ervaring mee.

Acquisitie uitbesteden aan onze experts

Acquisitie via de telefoon voor b2b is een vak apart om nieuwe klanten te werven, zeker wanneer het koude acquisitie betreft. U belt immers met de insteek klanten te werven. Niet iedere ondernemer zit erop te wachten. Door een verkeerde aanpak gooit u wellicht zelfs zomaar uw goede naam te grabbel. Gaat u acquisitie via de telefoon uitbesteden aan Direct Minds? Dan kiest u voor een team specialisten dat bijzonder veel kennis en ervaring heeft op het gebied van koude acquisitie voor b2b om nieuwe klanten te werven. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met weerstand wanneer iemand helemaal niet op uw telefoontje zit te wachten? Hoe zorgt u er juist voor dat u in korte tijd uw gesprekspartner ervan overtuigt om wél een afspraak met u te maken om de mogelijkheden van uw onderneming te bespreken? Door onze ervaring weten we precies hoe we de juiste snaar raken. Daarom kiest u voor ons als u uw acquisitie wilt uitbesteden.

Bel ons op voor meer informatie over het werven van nieuwe klanten voor b2b

Laat het ons weten als u uw koude acquisitie voor b2b wilt uitbesteden om nieuwe klanten te werven, want wij staan graag voor u klaar. Onze professionals vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van zakelijke acquisitie. Bent u benieuwd voor welke diensten u naast het uitbesteden van uw telefonische acquisitie bij ons terechtkunt? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-8200202 of stuur een e-mail naar info@directminds.nl.

Meer informatie gewenst?

TOP