Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Uw datakwaliteit optimaliseren

Door uw datakwaliteit te laten optimaliseren, voorkomt u overbodige kosten en lagere conversies. Direct Minds heeft verschillende mogelijkheden voor dataverrijking. Op die manier onderhoudt u uw database, zodat die optimaal blijft functioneren. Onze oplossingen vereisen in veel gevallen geen belactie. U bespaart dus tijd door uw dataverrijking aan ons uit te besteden, doordat wij gebruikmaken van snelle, efficiënte maatregelen.

Meer informatie gewenst?

Eenvoudig uw datakwaliteit optimaliseren

Databaseoptimalisatie is een onderschatte zaak. Met name voor online sales kan een inefficiënte database funest zijn. Een vervuilde database kan leiden tot een vertraagd proces en dit kost u conversies. Het optimaliseren van uw datakwaliteit kan echter een tijdrovend proces zijn. Daarom bieden wij als telemarketingspecialist diverse opties aan voor dataverrijking. Zo onderhoudt u uw database met geen of weinig belacties. Wij kunnen bijvoorbeeld uw database actualiseren en ontdubbelen. Dit zorgt ervoor dat irrelevante of inaccurate data wordt verwijderd om plaats te maken voor nuttige, actuele data. Daarnaast kunnen wij bedrijven die failliet zijn gegaan of verhuisd zijn, herkennen. Zo houdt u uw data up-to-date. Deze dataverrijking resulteert vervolgens in een sneller proces en dus een prettigere klantervaring. Als wij onze werkzaamheden hebben voltooid, sturen wij uw database in het gewenste formaat terug.

Maak gebruik van onze datadienstverlening

Het optimaliseren van uw datakwaliteit is belangrijk om efficiëntie te waarborgen. Wij hebben de juiste kennis en middelen voor dataverrijking. Maak daarom gebruik van onze diensten. Wilt u meer weten over het uitbesteden van telemarketing en aanverwante diensten? Neem dan contact met ons op via een e-mail naar info@directminds.nl. Wij vertellen u graag meer over de voordelen.

Meer informatie gewenst?

TOP