Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Online sales en marketing

Voor online sales is een specifieke aanpak nodig qua marketing. Direct Minds is gespecialiseerd in marketingstrategieën op maat, dus wij kunnen u uitstekend ondersteunen. U kunt bij ons gebruikmaken van diverse dienstverleningen om uw conversies en uw omzet aanzienlijk te verhogen.

Meer informatie gewenst?

Voor online sales kunt u uw marketing uitbesteden

Marketing is een belangrijk middel om uw omzet te verhogen. Marketing voor online sales vereist echter een specifieke strategie. Als telemarketingexpert weten wij hier alles van. Onze deskundige medewerkers stellen graag een plan voor telesales voor u op aan de hand van uw wensen. We kunnen bijvoorbeeld websitebezoekers omzetten in contactgegevens. Zo maakt u klanten van potentiële leads en profiteert u van meer verkopen. Wij beschikken bovendien over een database die gegevens van alle bedrijven in Nederland bevat, inclusief relevante contactpersonen. Daarom schakelt u ons in voor al uw behoeftes op het gebied van sales en telemarketing.

Profiteer van onze salesexpertise

Effectieve marketing is een goede manier om uw online sales te verhogen. Wij zijn gespecialiseerd in telemarketing met bedrijven als doelgroep. Schakel daarom onze getrainde professionals in om uw marketingtaken over te nemen en uw doelen te bereiken. Vul ons contactformulier in om gebruik te maken van onze diensten of voor meer informatie.

Meer informatie gewenst?

TOP