Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Direct marketing

Wilt u betere resultaten boeken met direct marketing? Direct Minds is gespecialiseerd in het verhogen van conversies in een b2b-context. U profiteert bij ons van een strategie op maat met getrainde professionals die omzetverhoging realiseren. Wij besparen u tijd terwijl we de gewenste resultaten boeken.

Meer informatie gewenst?

De juiste partij voor direct marketing

Ons bedrijf is de juiste partner als u meer conversies wilt middels direct marketing. Onze medewerkers worden namelijk getraind om de juiste dingen te zeggen en te doen om uw potentiële klanten aan te zetten tot de gewenste conversie. Wij zijn ons er uiterst van bewust dat wij het visitekaartje zijn van uw bedrijf, dus we gaan uiteraard altijd professioneel te werk volgens uw wensen als u telemarketing aan ons uitbesteedt. Zo resulteren onze interacties in meer direct sales aan zakelijke klanten. Daarom schakelt u ons in voor direct marketing.

Profiteer van onze dienstverlening

Door onze experts in te schakelen voor direct marketing, behaalt u meer conversies zonder er zelf tijd aan te besteden. Dat is het gemak waarvan u profiteert met ons als uw telemarketingspecialist. Wilt u gebruik maken van onze marketingdiensten voor uw organisatie? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 079-8200202. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Meer informatie gewenst?

TOP