Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Direct sales voor bedrijven

Direct Minds is een specialist op het gebied van direct sales voor bedrijven. Onze experts uit Zoetermeer dragen er graag aan bij dat u uw omzet vergroot. Wilt u weten wat voor voordelen uw organisatie allemaal geniet als u ons inschakelt voor direct sales? Of wenst u meer informatie over onze andere diensten? Wij staan graag voor u klaar.

Meer informatie gewenst?

Dé organisatie die direct sales voor bedrijven professioneel verzorgt

Direct Minds maakt voor direct sales gebruik van een database met alle bedrijven in Nederland met hun bijbehorende contactpersonen. Ook hebben we als telemarketingspecialist de mogelijkheid bezoekers van uw website om te zetten naar concrete contactgegevens. Hierbij stellen we uw doelgroep vast, zodat we weten op wie uw organisatie zich moet richten op het gebied van direct sales. Samen met u bepalen we de salespitch. De vragen die centraal staan bij het bepalen van de salespitch, zijn onder andere: welk probleem lossen we op voor uw prospect, wat is de klantbehoefte en hoe vervullen wij die? Aansluitend bouwen we met intelligente software uw campagne, waardoor het mogelijk is om verschillende kanalen zoals e-mail, sms, telefonie en online te combineren.

Uw wensen staan centraal

Voordat de direct marketingcampagne start, krijgen onze medewerkers een uitgebreide training. Hierin komen alle productinhoudelijke zaken, de salespitch en de salesstrategie uitgebreid aan de orde. Maatwerk staat namelijk centraal bij onze organisatie als wij direct sales voor bedrijven verzorgen. Uiteindelijk draait het immers om uw wensen op salesgebied.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij als direct sales organisatie verder voor u kunnen betekenen als u telemarketing wilt uitbesteden? We informeren u graag over de mogelijkheden omtrent direct sales voor bedrijven. Heeft u hier vragen over? Neemt u in dat geval telefonisch contact met ons op via 079-8200202 of stuur een e-mail naar info@directminds.nl.

Meer informatie gewenst?

TOP