Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Uw klantenservice uitbesteden

Wanneer u uw klantenservice gaat uitbesteden, heeft u meer tijd om u te richten op andere aspecten binnen uw onderneming. Direct Minds in Zoetermeer staat graag voor u klaar. Bij ons kunt u een servicepakket aanschaffen waarbij we u optimaal ondersteunen bij activiteiten op het gebied van klantenservice.

Meer informatie gewenst?

Klantenservice uitbesteden aan een expert

Gaat u uw klantenservice uitbesteden aan Direct Minds? Dan kiest u voor kwaliteit. Wij zijn ervaren in het efficiënt en effectief afhandelen van uw inkomend telefoonverkeer op een klantvriendelijke manier. Als u onze activiteiten op het gebied van klantenservice gaat aanschaffen, ontzorgen wij u volledig. Zo beantwoorden we algemene informatievragen, verzorgen we de opvang voor uw mailing en nemen we bestellingen op en boeken we afspraken. Voor het imago van uw onderneming is het belangrijk dat het klantcontact correct wordt afgehandeld. Dit is immers het visitekaartje van uw onderneming. Onze mensen zorgen ervoor dat het klantcontact snel, efficiënt en met een hoge mate van klantvriendelijkheid wordt afgehandeld, of dit nu telefonisch of schriftelijk is. Wilt u niet alleen uw huidige klantenbestand onderhouden, maar ook uitbreiden? Bekijk dan ook onze diensten op het gebied van acquisitie.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Met het pakket dat u bij ons telemarketingbedrijf kunt aanschaffen, nemen onze specialisten alle activiteiten omtrent klantenservice van u over en hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Onze professionals staan graag voor u klaar met vakkundige service, wanneer u uw klantenservice aan ons wilt uitbesteden. Bent u benieuwd naar de diensten die u kunt aanschaffen, naast dat we uw activiteiten voor klantenservice overnemen? Neem telefonisch contact met ons op via 079-8200202 of stuur een e-mail naar info@directminds.nl. We bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen en op welke wijze we u maatwerk kunnen bieden op het gebied van inbound telemarketing.

Meer informatie gewenst?

TOP