Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Klantenservice uitbesteden

Wanneer u uw klantenservice gaat uitbesteden, heeft u meer tijd om u te richten op andere aspecten binnen uw onderneming. Besteed de klantenservice daarom uit aan Direct Minds uit Zoetermeer. Wij staan graag voor u klaar en beschikken over de juiste kennis en kunde.

Meer informatie gewenst?

Klantenservice uitbesteden aan een expert

Laat u uw klantenservice uitbesteden aan Direct Minds? Dan kiest u voor kwaliteit. Onze ervaring ligt op het gebied van efficiënt en effectief op een klantvriendelijke manier afhandelen van uw inkomend telefoonverkeer. Van het beantwoorden van algemene informatievragen en opvang voor uw mailing tot aan het opnemen van bestellingen en boeken van reserveringen. Voor het imago van uw onderneming is het belangrijk dat het klantcontact correct wordt afgehandeld, het is immers het visitekaartje van uw onderneming. Onze mensen zorgen ervoor dat het klantcontact snel, efficiënt en met een hoge mate van klantvriendelijkheid wordt afgehandeld, of dit nu telefonisch of schriftelijk is.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Onze professionals staan graag voor u klaar met vakkundige service. Bent u benieuwd naar de diensten waarvoor u ons nog meer inschakelt, naast dat u uw klantenservice aan ons kunt uitbesteden? Neem telefonisch contact met ons op via 079-8200202 of stuur een e-mail naar info@directminds.nl. We bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen en op welke wijze we u maatwerk bieden.

Ook interessant: Afspraken accountmanager uitbesteden | Sales and telemarketing | Agendavulling uitbesteden

Meer informatie gewenst?

TOP