Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Warme acquisitie voor b2b

Direct Minds is een expert in warme acquisitie voor b2b. Dankzij onze expertise op dit gebied profiteert u van het behoud van uw bestaande klanten en loopt u dus zo min mogelijk omzet mis door klanten die opzeggen of niet meer terugkomen. Ons deskundige personeel weet precies hoe ze uw klanten stimuleren om klant te blijven.

Meer informatie gewenst?

Warme acquisitie voor b2b uitbesteden

Warme acquisitie is zeer belangrijk voor het behoud van uw huidige klantenbestand. Het vereist echter een specifieke aanpak om een positief effect te hebben op uw omzet. Daarom raden wij u aan om acquisitie aan ons uit te besteden. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in warme acquisitie voor b2b. U schakelt ons ook in voor koude acquisitie om nieuwe klanten te werven. Op die manier profiteert u zowel van het behoud van huidige klanten als een uitbreiding van uw klantenbestand. Laat al uw taken op het gebied van zakelijke acquisitie gerust aan ons over.

Schakel ons in voor klantenbehoud

Het behoud van uw huidige klanten is van groot belang voor omzetbehoud of zelfs omzetverhoging. Dat weten wij als telemarketingexpert als geen ander. Maak daarom gebruik van onze expertise in warme acquisitie voor b2b. Bel naar 079-8200202 of stuur een e-mail naar info@directminds.nl als u interesse heeft in onze dienstverlening.

Meer informatie gewenst?

TOP