Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Telefoontraining op maat

Met een telefoontraining op maat zorgt u ervoor dat u uw onderneming onderscheidt. Direct Minds is ervaren in het geven van trainingen voor telefoongesprekken die uw specifieke doel dienen. Met de juiste technieken zorgt u voor een prettige ervaring voor de (potentiële) klant terwijl u uw omzet verhoogt.

Meer informatie gewenst?

Voordelen van onze telefoontraining op maat

Telefonisch contact zet vaak de toon voor de klantrelatie. Niet iedere onderneming heeft echter hetzelfde doel voor ogen. Dit maakt dat telefonisch klantencontact bij uw organisatie anders verloopt dan bij de ander. Wij verzorgen graag een telefoontraining op maat die past bij uw specifieke doelstellingen. Zo worden uw werknemers getraind in bepaalde communicatietechnieken die een uitkomst stimuleren die positief is voor uw bedrijf. Dit kan een handige vaardigheid zijn voor uw klantenservice, maar het komt eveneens van pas bij commerciële doeleinden. Zo hebben we ook een aparte training voor telefonische acquisitie.

Schakel ons in voor trainingen

Om ervoor te zorgen dat uw werknemers telefooncontact efficiënt en professioneel afhandelen, kunt u ons een telefoontraining op maat laten verzorgen. Zo optimaliseert u de salesvaardigheden van uw werknemers. Als telemarketingspecialist weten wij precies bij welke gesprekstechnieken u baat heeft. Bel naar 079-8200202 of stuur een e-mail naar info@directminds.nl om te informeren naar onze trainingen of andere diensten.

Meer informatie gewenst?

TOP