Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Een uitgebreide training in telefonische acquisitie

Direct Minds uit Zoetermeer geeft een specialistische training voor telefonische acquisitie aan geïnteresseerden. Heeft u zelf geen of onvoldoende kennis in huis om acquisitie te plegen? Dan geven wij graag onze kennis door. Ontdek daarom zeker wat we voor u en uw medewerkers kunnen betekenen en bespreek samen met ons de mogelijkheden.

Meer informatie gewenst?

Een training in telefonische acquisitie volgens de beste communicatietechnieken

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van telefoontrainingen op maat, bijvoorbeeld een training in telefonische acquisitie. Dit doen we voor bedrijven met en zonder callcenter. We vinden het niet alleen belangrijk om zoveel mogelijk kennis over te dragen tijdens de training, maar ook om op een prettige manier met onze klanten samen te werken. De rode draad in iedere training over telefonische acquisitie, is het aanleren van de juiste mentaliteit en communicatietechnieken. U leert hoe u uw klanten als mens en niet als nummer behandelt. Dit persoonlijk contact bij koude acquisitie wordt door (potentiële) klanten enorm gewaardeerd waardoor u op voorhand al punten heeft gescoord. Zo leert u een natuurlijke wijze van zakelijke acquisitie.

Schrijf u nu in voor een training

Laat het ons direct weten als u interesse heeft in onze training voor telefonische acquisitie. Wij zorgen er als telemarketingspecialist voor dat u en uw collega’s de juiste technieken leren tijdens de training. Wilt u meer weten over onze trainingen of andere diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-8200202 of stuur een e-mail naar info@directminds.nl.

Meer informatie gewenst?

TOP