Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Telemarketing door middel van slimme software

Speciaal voor telemarketing beschikken wij bij Direct Minds over handige software. Die zorgt ervoor dat we diverse communicatiekanalen kunnen combineren, zodat we op het juiste moment bellen om leads om te zetten in conversies. We maken ook gebruik van specifieke software waarmee u altijd inzicht heeft in de voortgang en resultaten van uw project.

Meer informatie gewenst?

Voor telemarketing gebruiken wij speciale software

Telemarketing wordt een stuk eenvoudiger en effectiever met de juiste software. Als specialist in telemarketing gebruiken wij programma’s waarmee we overzicht hebben over de verschillende communicatiekanalen, zoals e-mail, telefoon en online. Op die manier kunnen we het juiste moment inschatten om leads te bellen, zodat ze overgaan tot conversie. Naast dat we software gebruiken voor b2b-lead-generation, maken we ook gebruik van een programma waar u direct profijt van heeft. Daarmee bekijkt u namelijk direct online de voortgang en de geboekte resultaten van het project.

Maak gebruik van onze effectieve middelen

Als u telemarketing aan ons uitbesteedt, zetten we al onze kennis en technieken in om de beste resultaten voor u te behalen. Zo gebruiken we bijvoorbeeld innovatieve software voor telemarketing om zo veel mogelijk successen te boeken. Heeft u interesse in onze commerciële diensten met behulp van telemarketingsoftware? Laat het ons dan weten via 079-8200202.

Meer informatie gewenst?

TOP