Telemarketingspecialist

Geavanceerde software

Deskundig personeel

Sales and telemarketing

Direct Minds is uw sales and telemarketing specialist, gevestigd in Zoetermeer. We bieden hoogwaardig maatwerk op het gebied van leadgeneratie en telefonische acquisitie. Bent u benieuwd wat we op dit gebied voor u en uw onderneming kunnen betekenen? Onze professionals vertellen u graag meer over het uitbesteden van sales.

Meer informatie gewenst?

Sales and telemarketing uitbesteden via slimme software

Wilt u uw netwerk vergroten, nieuwe markten aanboren en daarmee uw omzet vergroten? Dan kunt u sales aan ons uitbesteden. Wij hebben alle expertise op het gebied van sales and telemarketing in huis om deze doelen voor u te realiseren. Direct Minds uit Zoetermeer beschikt over een database met daarin alle bedrijven en hun contactpersonen in Nederland speciaal voor b2b-lead-marketing. Bovendien zetten we bezoekers op uw website eenvoudig om in concrete contactgegevens. U profiteert bij ons van maatwerk op het gebied van telemarketing, zodat we altijd de beste oplossing voor uw bedrijf weten te vinden. Wij ondersteunen u ook graag bij marketing voor online sales.

Informeer naar onze diensten voor het uitbesteden van sales

Zoekt u naar dé specialist in sales and telemarketing? Onze organisatie staat dan graag voor u klaar. Wilt u meer weten over de diensten die wij leveren, ook als het om maatwerk gaat? We informeren u graag over het uitbesteden van sales. Neemt u in dat geval telefonisch contact met ons op via 079-8200202 of stuur ons een e-mail via info@directminds.nl. Onze ervaren medewerkers staan u uiteraard ook op deze manier bij als u vragen heeft over het uitbesteden van telemarketing.

Meer informatie gewenst?

TOP